Vyhľadávanie

Kategórie článkov

Odporúčaný produkt

Certifikáty

Tento e-shop je certifikovaný.

Platba kartou

Verified by VISA Verofied by Master Card
VISA Master Card Diners Club

Móda

Tetovanie pre každého za pár drobných

Kedysi nemysliteľné sa v dnešnej dobe stalo skutočnosťou. Fenomén, ktorý je už v Amerike populárny niekoľko rokov dorazil konečne aj k nám. Ak ste vždy snívali o peknom tetovaní, ale bolo Vám ľúto si ozdobiť trebarz ruku na celý život teraz je čas na splnenie Vašej túžby. Či ste si už nemohli vlastné tetovanie dovoliť kvôli zamestnaniu, alebo ste opatrní, teraz sa už všetko môže zmeniť.

Ako alternatíva poslúžia tetovacie rukávy. Či už chcete prekvapiť na párty, dať kamarátovi zaujímavý darček k narodeninám, alebo si chcete len vyskúšať aké to je mať svoje tetovanie, tak potom sú tetovacie rukávy tou správnou voľbou.
Tetovacie rukávy sú špeciálne textilné návleky na ruku, ktoré sú vyrobené tak, aby čo najlepšie ladili s ľudskou kožou. Na návlekoch sú vyobrazené rôzne motívy, ktoré vieryhodne vytvárajú ilúziu skutočného tetovania. Rukávy sú elastické, takže sa hodia prakticky každému bez rozdielu na vek.




Pokiaľ ste sledovali napríklad seriál Útek z veznice (Prison break), možno Vás zaujímalo ako vzniklo tetovanie hlavného hrdinu. Aj v tomto prípade poslúžili tetovacie rukávy.
Tetovacie rukávy ste mohli vidieť aj v iných televíznych seriáloch či filmoch. Napr. film XXX, Harry Potter, Veronica Mars.




Tetovacie rukávy preto neslúžia len ako módny doplnok na maškarný ples, ale predovšetkým ako originálny prvok, s ktorým sa len tak niekto nemôže pochváliť. Nieje preto divu, že filmové celebrity nosia tetovacie rukávy ako módny doplnok, ktorý ich činí jedinečnými.

Tento skvelý doplnok si môžete zakúpiť v našom e-shope: s-world.sk

Zdroj: s-world.sk

Diskusia k článku

  • K tomuto článku nebol zatiaľ pridaný žiaden príspevok.

     

Pridať komentár

Autopríslušenstvo na Pricemania.sk - Porovnanie cien | LCD TV, LED TV, notebooky, digitálne zrkadlovky S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners

Poznámka: Všetky ceny sú uvedené s 20% DPH.