Vyhľadávanie

Kategórie článkov

Odporúčaný produkt

Certifikáty

Tento e-shop je certifikovaný.

Platba kartou

Verified by VISA Verofied by Master Card
VISA Master Card Diners Club

Výpočtová technika

Solárna nabíjačka pre Váš notebook



Laptopy (notebooky) sa dnes stali neodmysliteľnými pomocníkmi pri našich každodenných aktivitách. Poznáte to – v autobuse, práci alebo v škole. Je to pochopiteľné. Laptopy nám poskytujú slobodu pohybu, nie sme závislí od stolových počítačov a neobmedzujú nás žiadne káble. Pri tom všetkom stále nám umožňujú využívať rovnaké vymoženosti ako stolové počítače – surfovanie na internete, počúvanie hudby, pozeranie filmov, atď.. Škoda, že táto sloboda netrvá večne. Nepríjemná nevýhoda všetkých laptopov v súčasnosti je ich slabá výdrž batérie. Priemerne vyťažený laptop vydrží v prevádzke približne 3 – 4 hodiny, aj to len na začiatku životnosti svojej batérie.

To čo potrebujeme je všadeprítomná energia a “gadget” ktorý ju dokáže spracovať do energie pre náš notebook. Riešením je slnečná energia a solárna nabíjačka dostatočne výkonná na zásobovanie takého žrúta energie akým je laptop. Na trhu sa objavuje čoraz viac solárnych nabíjačiek, a stále obľúbenejšou sa stáva kategória solárnych nabíjačiek na laptopy.



Spoločnosť A-solar prichádza s výkonnou nabíjačkou na slnečnú energiu určenou pre laptopy, ktorá vám ušetrí množstvo energie, času a v neposlednom rade aj peňazí. Nová solárna nabíjačka Titan Solar Laptop Charger od A-solaru teraz dokáže nabiť laptop, netbook či iPad. Pomocou výkonného solárneho článku s výkonom 2,5 W sa nabije interná batéria s kapacitou 13 200 mAh. Nabíjať môžete laptop a zároveň aj mobilný telefón alebo iPad, a to prostredníctvom dvoch USB výstupov. Titan Solar Laptop Charger predĺži dobu prevádzky vášho laptopu o 2 – 5 hodín. Na slnku sa nabije približne za 25 hodín, no môžete ho nabiť aj z elektrickej siete v pohodlí domova, a to za 2 – 3 hodiny. Približne rovnako trvá tomuto zázraku nabiť Váš mobilný telefón. Je kompatibilný s väčšinou dostupných značiek laptopov ako sú Asus, HP, Acer, Dell, IBM, NEC, Toshiba a Sony. Jeho multifunkčnosť je posilnená aj prispôsobiteľným nabíjacím napätím (16 V, 19 V alebo 21V). O stave batérie vás informuje LCD displej. V balení nájdete aj napájací adaptér a koncovky k rôznym typom mobilných telefónov (Mini USB, Micro USB, Sony Ericsson, LG, Samsung,iPhone).



Stále viac ľudí používa prenosné počítače, mnoho z nás práve preto že ich môžeme využívať prakticky kdekoľvek. No pre ozajstnú nezávislosť je potrebná aj dostatočná zásoba energie a všade prítomný energetický zdroj. Solárna nabíjačka Titan od A-solaru je rozhodne najlepšou kombináciou kvality a ceny. Buďte nezávislí od energie zo siete niekoľkonásobným predĺžením výdrže vašej batérie.

Video ukážka:




Solárnu nabíjačku pre notebook od A-solaru si môžete zakúpiť v našom e-shope.

Zdroj: s-world.sk

Diskusia k článku

  • K tomuto článku nebol zatiaľ pridaný žiaden príspevok.

     

Pridať komentár

Autopríslušenstvo na Pricemania.sk - Porovnanie cien | LCD TV, LED TV, notebooky, digitálne zrkadlovky S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners

Poznámka: Všetky ceny sú uvedené s 20% DPH.