Vyhľadávanie

Kategórie článkov

Odporúčaný produkt

Certifikáty

Tento e-shop je certifikovaný.

Platba kartou

Verified by VISA Verofied by Master Card
VISA Master Card Diners Club

Novinky na s-world.sk

Nákup bez registrácie



Vážení zákazníci,

aktuálna verzia nášho systému žiaľ neumožňuje nákup tovaru v e-shope bez registrácie. Tento proces bude umožňovať nová verzia e-shopu, ktorá je vo vývoji.

Objednávku môžete však vytvoriť aj bez potreby registrácie, prostredníctvom e-mailu kontakt@s-world.sk, alebo telefonicky. Tel: 0944 031 842

Pre e-mailové objednávky a platbe vopred Vám vážení zákazníci ako "kompenzáciu diskomfortu" poskytujeme DOPRAVU ZDARMA cez ZÁSIELKOVŇU pri minimálnej hodnote tovaru 20 Eur.

Pre korektnosť údajov a efektívne spracovanie odporúčame e-mailové objednávky.

Ako by mala objednávka vyzerať a aké údaje by mala obsahovať?

Potrebné je uviesť ID produktu + názov produktu, ktorý objednávate.
Vaše meno, priezvisko a úplnú adresu dodania.

Ak si prajete uviesť firemné fakturačné údaje, je potrebné uviesť IČO, DIČ, IČ DPH, názov firmy a kompletnú adresu.

Pokiaľ si prajete tovar zaslať prostredníctvom kuriérskej služby, je potrebné uviesť aj telefonický kontakt, aby Vás doručovateľ/kuriér mohol kontaktovať.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VZOR objednávky:

Predmet správy: Objednávka

Dobrý deň,

objednávam nasledovné produkty:

ID produktu: 21280 - Silikónový obal Samsung Galaxy S IV Mini - Panda - modrá
ID produktu: 10979 - Gumové autokoberce voňavé GLEDRING - Nissan JUKE 2010r.->
ID produktu: 18396 - Stierač Bosch - H 403 - zadný

Spôsob platby: dobierka / platba bankovým prevodom vopred
Spôsob dopravy: kuriér GLS / slovenská pošta / zásielkovňa

Adresa dodania:

Ferko Gramblička
Hutná 19
934 01 Levice

Tel: 0900 000 000 ( potrebné uviesť pri voľbe dopravy kuriérskou službou )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prijatie každej objednávky bude potvrdené e-mailom. Ak ste si zvolili platbu vopred bankovým prevodom, zašleme Vám následne údaje potrebné k realizovaniu platby.



Spracúvanie vašich osobných údajov bude vykonávané hlavne v predzmluvných vzťahoch a spracúvanie vašich osobných údajov je nevyhnutné na vybavenie objednávky, dodanie tovaru a služby a plnenie zmluvného vzťahu. Vami uvedené údaje budú evidované len za účelom fakturácie a účtovnej evidencie.
Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie vašej objednávky. Sú to najmä doručovateľské spoločnosti ( slovenská pošta, kuriérska služba GLS, DHL)


Aké sú výhody registrácie?

Po zaregistrovaní, prihlásení sa do systému môžete kedykoľvek nakupovať bez toho, aby ste opäť vyplňovali údaje, ktoré sú potrebné pri objednávke a taktiež ich môžete kedykoľvek meniť vo svojom užívateľskom profile.

Registrovaní užívatelia môžu po prihlásení do systému sledovať aktuálny stav svojej objednávky ako aj históriu svojich predošlých objednávok. Navyše za svoje nákupy získavajú vernostné body, ktoré pri nasledovných nákupoch môžu použiť ako zľavu z hodnoty tovaru.

Zdroj: s-world.sk

Diskusia k článku

  • K tomuto článku nebol zatiaľ pridaný žiaden príspevok.

     

Pridať komentár

Autopríslušenstvo na Pricemania.sk - Porovnanie cien | LCD TV, LED TV, notebooky, digitálne zrkadlovky S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners

Poznámka: Všetky ceny sú uvedené s 20% DPH.