Vyhľadávanie

Kategórie článkov

Odporúčaný produkt

Certifikáty

Tento e-shop je certifikovaný.

Platba kartou

Verified by VISA Verofied by Master Card
VISA Master Card Diners Club

Filmové novinky

Tvoj snúbenec, môj milenec


Svetová premiéra: 5. 5. 2011 (Štvrtok)
Slovenská premiéra: 30. 6. 2011 (Štvrtok)

Žáner filmu: Romantický, Komédia
Krajina pôvodu: USA
Réžia: Luke Greenfield
Hrajú: Kate Hudson, John Krasinski, Ginnifer Goodwin, Steve Howey, Colin Egglesfield, Ashley Williams

Krátky obsah filmu:

Na oslave svojich tridsiatych narodenín sa Rachel White začína trápiť pocitom, že jej život zatiaľ nevychádza podľa jej predstáv. Má síce skvelú prácu v prestížnej právnej kancelárii na Manhattane, to ale Rachel k šťastiu nestačí. Spokojné flirtovanie jej najlepšej kamarátky, krásnej a energickej Darcy, a jej očarujúceho snúbenca Dexa (Colin Egglesfield) ešte podčiarkne Rachelin pocit osamelosti - večer bude opäť odchádzať domov sama.

Tentoraz sa ale ráno prebudí vedľa Dexa, svojho spolužiaka z univerzity ... a snúbenca Darcy. Rachel ani Dex si nedokážu vysvetliť, ako mohli nechať všetko zájsť tak ďaleko, a snaží sa na spoločne strávenú noc zabudnúť. Svadba Darcy a Dexa sa blíži a Rachel si začína uvedomovať, že nečakaný románik s Dexom možno nebola chyba. Stojí teraz pred ťažkou voľbou: dá prednosť priateľstvu s najlepšou kamarátkou, alebo láske svojho života?

Trailer:



Zdroj: filmpro.sk

Diskusia k článku

  • K tomuto článku nebol zatiaľ pridaný žiaden príspevok.

     

Pridať komentár

Autopríslušenstvo na Pricemania.sk - Porovnanie cien | LCD TV, LED TV, notebooky, digitálne zrkadlovky S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners

Poznámka: Všetky ceny sú uvedené s 20% DPH.