Vyhľadávanie

Kategórie článkov

Odporúčaný produkt

Certifikáty

Tento e-shop je certifikovaný.

Platba kartou

Verified by VISA Verofied by Master Card
VISA Master Card Diners Club

Novinky na s-world.sk

Silikónové puzdra s potlačou, ktoré sa už nezničia

Pre všetkých milovníkov ochranných silikónových obalov pre smartfóny máme novú a dobrú správu. Na trh prichádza nová technika potlače silikónových puzdier zvaná IMD ( in-mold).

Tento typ tlače spočíva v tom, že tlač sa neaplikuje na vonkajšiu časť puzdra, avšak tlač je umiestnená medzi samotným puzdrom a vonkajšou silikónovou vrstvou puzdra.



V praxi to znamená, že vďaka tejto technológií sa už nemôže stať, že sa vkusné a pekné puzdro časom poškriabe, či zošúcha jeho potlač. Navyše tento typ technológie prináša vysokokvalitný výsledok prevedenia tlače a tým sa docieli ešte plnohodnotnejšie zvýraznenie Vášho obľúbeného dizajnu na Vašom obľúbenom smartfóne.

Nakoľko sa jedná o novinku, v našom e-shope nájdete niekoľko typov silikónových puzdier vyrobených spomínanou technológiou.



Priebežne bude ponuka rozširovaná o ďalšie vzory puzdier pre rôzne modelové rady mobilných telefónov.

Ak by ste si radi prezreli, či objednali puzdro vyrobené technológiou IMD, stačí si do vyhľadávacieho okienka zadať: „IMD“. Prípadne toto označenie nájdete aj v názve položky, či priamo v popise produktu.

Zdroj: www.s-world.sk

Diskusia k článku

  • K tomuto článku nebol zatiaľ pridaný žiaden príspevok.

     

Pridať komentár

Autopríslušenstvo na Pricemania.sk - Porovnanie cien | LCD TV, LED TV, notebooky, digitálne zrkadlovky S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners

Poznámka: Všetky ceny sú uvedené s 20% DPH.