Vyhľadávanie

Kategórie článkov

Odporúčaný produkt

Certifikáty

Tento e-shop je certifikovaný.

Platba kartou

Verified by VISA Verofied by Master Card
VISA Master Card Diners Club

Novinky na s-world.sk

Tipy na vianočné darčeky



Každoročne prichádza koncom decembra pre väčšinu z nás krásne obdobie – vianočné sviatky. Ľudia trávia čas so svojimi rodinami, blízkymi, priateľmi a nepísaným pravidlom sa už stáva, že svojich blízkych chceme obdariť darčekom. Chceli by sme aby dar vyčaril úsmev na tvári, či zahrial pri srdci.

Avšak výber vhodného daru a samotná cesta za jeho zadovážením niekedy prináša aj istú dávku stresu. Tá je spôsobená najmä tým, že chceme obdarovať svojich najbližších, ale často nevieme čím.

Základ dobrého daru je ten, že urobí radosť obdarovanému, a nie vám.
Keď neviete čo vybrať ako vhodný darček, tak si skúste spomenúť na záľuby obdarovaného, jeho túžby alebo si pospomínajte kedy ste ho/ju počuli hovoriť: " Takýto darček by som si tak želal..."

Ak si zrovna neradi nechávate nákup vianočných darčekov na poslednú chvíľu, pokúsime sa Vám vnuknúť možno vhodný tip na ten pravý darček pre Vašich milovaných v našom internetovom obchode.




Hľadáte darčeky pre rodičov?

Ak Vaši rodičia patria k majiteľom osobného automobilu, je značná pravdepodobnosť ,že by sa našiel nejaký ten autodoplnok, ktorý im vo vozidle chýba a snáď by ich aj potešil.

V našej ponuke nájdete široký výber autopoťahov, ktoré môžete použiť na všetky najbežnejšie typy osobných vozidiel. Môžete si vybrať od elegantných, praktických až po športové prevedenia v rôznych farebných prevedeniach. Autopoťahy sú vyrobené a homologované s ohľadom pre používanie v automobiloch s bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý v prípade nutnosti nebráni otvoreniu airbagu.


https://www.s-world.sk/produkty/auto-doplnky/autopotahy/150-275/

Nakoľko Vianoce prinášajú aj snehovú nádielku a tým pádom vzniká aj tentedncia zvýšenej špinivosti vo vozidle, vhodným darčekom by mohli byť aj gumové autokoberce. Naša ponuka zahŕňa kvalitné gumové rohože značky PETEX pre takmer všetky typy vozidiel. Ak ste si nie istý s výberom správnych rohoží, postačí ak do okienka „ doplňujúce informácie“ v objednávkovom procese napíšete typ automobilu, pre ktorý majú byť rohože použité.


https://www.s-world.sk/produkty/auto-doplnky/gumove-autokoberce/150-152/

Pokiaľ rodičia, počas zimného obdobia obľubujú zimné športy, môže byť vhodným darom aj plastová vanička do kufra, ktorá chráni kufor auta pred akýmkoľvek znečistením. Vaničky sú odolné voči benzínu, olejom, kvapalným a sypkým nečistotám.


https://www.s-world.sk/produkty/auto-doplnky/vanicky-do-kufra/150-162/

Keďže v zimnom období sa už musí jazdiť na zimných pneumatikách a vo väčšine prípadov ostane zdobiť auto len obyčajný prázdny disk, možno by potešili aj vhodné puklice na skrášlenie vzhľadu auta.


https://www.s-world.sk/produkty/auto-doplnky/puklice---kryty-diskov/150-524/

Pokiaľ hľadáte predsa len iný typ darčeku mimo kategórie auto-moto, môžeme poukázať na veľmi obľúbený tovar aj z minulého predvianočného obdobia a to "Deku s rukávmi".


https://www.s-world.sk/produkt/zabava/originalne-darceky/zima-a-vianoce/deka-s-rukavmi---klasik/69-52-148-5324/

Príjemná hrubá deka klasik, ponúka komfort teplo aj pohodlie počas chladných večerov. Dostupná v rôznych farbách ! Táto nadrozmerná deka má rukávy a dvojité lemovanie na krku. Flisový materiál je príjemný na dotyk a udržiava teplo.


Hľadáte darček pre deti?



Deti nie sú zväčša náročné a poväčšinou im spraví radosť akákoľvek hračka. Avšak stáva sa pravidlom, že po krátkom čase sa hračka stane nezaujímavou a ostane ležať niekde v kúte upadajúc do zabudnutia.
Správny darček by aj preto mohol disponovať vlastnosťami, ktoré dieťa zaujmú a budú ho istým spôsobom motivovať a poprípade rozvíjať aj jeho fantáziu, kreativitu. Dovoľujeme si Vám predstaviť hit tohto roku – magnetickú kocku NEO CUBE.



https://www.s-world.sk/produkty/zabava/magneticke-kocky---neo-cube/52-611/

NEO CUBE je sada 216-tich veĺmi silných magnetických guličiek, z ktorých môžete zostaviť nespočetné množstvo rôznych priestorových objektov. NEO CUBE je vhodná pre deti od 10 rokov, ale bezpochýb ju do rúk zoberú aj dospelí.

Daľším tipom na základe populárnosti aj z minulých rokov je "Mravčia farma – Antworks".


https://www.s-world.sk/produkty/zabava/originalne-darceky/doplnky-do-izby/52-69-147/

Jedná sa o akrylový kontajner naplnený špeciálnou hmotou, v ktorej môžu žiť mravce a zároveň sa ňou dokážu živiť. Jediné čo treba spraviť je nazbierať si mravce – vždy iba jeden druh a maximálne 15 – a raz za týždeň nádobu otvoriť, aby sa do nej dostal okysličený vzduch. Takto môžete sledovať mravce ako si budujú svoje chodbičky a nahliadnuť do ich každodenného životného cyklu.


Hľadáte darček pre priateľku?



V zimnom období iste poteší dar, ktorý prinesie i komfort a pocit pohodlia počas vianočných sviatkov. Vaša priateľka by sa iste potešila špeciálnej deke s rukávmi – love.


https://www.s-world.sk/produkt/zabava/originalne-darceky/zima-a-vianoce/deka-s-rukavmi---love/69-52-148-5719/

Ak má Vaša priateľka rada kvety, či rastlinky a obľubuje ich prítomnosť, mohola by byť vhodným darčekom napríklad rastlinka zo série "Vypestuj si sám".
V našej ponuke nájdete rastlinky ako: Aloe Vera, Arašidy, Bonsai, Chilli, Kaktusy, Olivy, Mäsožravé rastlinky..



https://www.s-world.sk/produkt/zabava/originalne-darceky/vypestuj-si-sam/vypestuj-si-sam---chilli/69-52-187-1611/


Tip na záver.

Ak si objednáte Tovar, ktorý je určený ako darček, nechajte si ho zaslať napríklad do práce alebo k známemu, aby balík neprevzal ten, kto ho má nájsť až pod stromčekom :)

Zdroj: s-world.sk

Diskusia k článku

  • K tomuto článku nebol zatiaľ pridaný žiaden príspevok.

     

Pridať komentár

Autopríslušenstvo na Pricemania.sk - Porovnanie cien | LCD TV, LED TV, notebooky, digitálne zrkadlovky S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners S-World.sk - partners

Poznámka: Všetky ceny sú uvedené s 20% DPH.